Nieuws

In onze beide vierde klassen (groep 6) hebben we nog plaats voor nieuwe leerlingen. Mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar schoolleiding@vrijeschoolmichael.nl

 

Indien u interesse heeft in een andere klas, neem dan ook contact met ons op. We kunnen eventuele mogelijkheden met u overleggen. 

 

Meer informatie over de aanmeldingsprocedure kunt u vinden onder het kopje onze school.

michaelsfeest dinsdag 29 september

14 september 2020 - Op dinsdag 29 september vieren we het Michaelsfeest.

 

Het feest wordt in de kleuterklassen en de klassen 1 t/m 6 op andere wijze gevierd.

 

In de kleuterklassen vieren we vooral het oogstfeest en in de klassen 1 t/m 6 worden tal van moedsbeproevingen gedaan en wordt er een heuse draak verslagen.

De schooltijden blijven ongewijzigd.

Op de website, onder het kopje 'jaarfeesten' (onder praktisch) treffen jullie meer informatie

Coronatest in gezin? Wacht dan eerst de uitslag af.

26 augustus 2020 - Wanneer een gezinslid getest wordt op corona, vragen we jullie eerst de uitslag af te wachten voordat kinderen uit hetzelfde gezin weer naar school komen. Dit ter bescherming van ons allen.

 

Neem bij een positieve uitslag altijd contact op met de schoolleiding.

 

 

vanaf 26 augustus vier keer op woensdag minimarkt van kinderen voor kinderen

25 augustus 2020 - 
De komende vier woensdagen (vanaf morgen 26/8) organiseert klas 5 Marktjes op het schoolplein om geld in te zamelen voor hun kamp.
In overleg met de schoolleiding hebben we de organisatie iets aangepast om alles corona-proof te maken. Het wordt een markt door de kinderen - voor de kinderen, waarbij ouders afstand houden en etenswaren apart verpakt worden.
Dus vergeet niet wat kleingeld mee te nemen/geven. Wil je kleintje iets kopen maar durft die niet alleen: vraag dan even een groter kind van school mee te lopen en houd zelf afstand. Dan komt het vast goed.

Heel veel dank namens de vijfde klas!

Trakteren mag weer in de eigen klas

20 augustus 2020 -  

Het is fijn dat de kinderen weer iets mogen weggeven. Wel met schone handen en de kinderen gaan dus niet de klassen rond.

Bij zowel het maken van de traktatie als ook het uitdelen, is een goede hygiëne en handhygiëne heel belangrijk. Was dus voordat een traktatie gemaakt of uitgedeeld wordt altijd eerst heel goed de handen (minimaal 20 seconden met water en zeep). Graag gezonde en eenvoudige traktaties.

 

We wensen alle jarigen veel uitdeelplezier.