AANMELDPROCEDURE

Fijn dat u belangstelling voor onze school heeft. We vragen u om uw belangstelling voor onze school, zo vroeg mogelijk kenbaar te maken. Dit in verband met mogelijke wachtlijsten.

In onze beide derde klassen (groep 5) hebben we zeker nog plaats voor nieuwe leerlingen. Twee fijne klassen van 22 kinderen, met ervaren leerkachten. Mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar schoolleiding@vrijeschoolmichael.nl

Indien u interesse heeft in een andere klas, neem dan ook contact met ons op. We kunnen eventuele mogelijkheden met u overleggen.

• Zusjes en broertjes van kinderen die onze school al bezoeken, worden zeker geplaatst.
  • We hebben een voorrangsregeling voor kinderen die verhuizen vanaf een andere Vrije school.

Hieronder puntsgewijs de aanmeldprocedure:

• Ouders die een kind willen aanmelden kunnen dit per mail doen via: aanname@vrijeschoolmichael.nl
  • U krijgt dan binnen één week bericht van de coördinator aanname of de schoolleider.
  • Nieuwe ouders worden uitgenodigd op de eerstvolgende infomiddag.
  • Daar is het mogelijk om een inschrijf-formulier mee te krijgen.
  • Kinderen worden in volgorde van binnenkomst ingeschreven op een wachtlijst
  • Eén jaar vóórdat een ingeschreven kind 4 wordt krijgen ouders bericht of er plaats is.
  • Ouders kunnen dan eventueel besluiten om het kind op de wachtlijst te laten staan.